ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL

Print
ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL Ett tillskott av laxolja kan vara hälsosamt för hundar med utmaningar som till exempel matt päls, klåda, ledproblem eller som smakförstärkare om de är kräsna.
Sales price 140,00 kr
Description

Det är viktigt att informera om att det är stor skillnad på var fiskarna odlas. Lax till OMEGA 3 OIL laxolja odlas på den norska västkusten och inte i Östersjön, där man hör många historier om högt innehåll av PCB och dioxin särskilt i lax. De laxar vi får laxoljan från är godkänd som livsmedel och därför är det större kontroll över vilket foder de får och därmed vilka ämnen de innehåller. Varje kvartal tas prover och externa analyser görs för dioxin och dioxinliknande ämnen.

Naturligtvis har laxolja en viss doft, men det är faktiskt förvånande att den inte doftar mer än vad vår laxolja gör. Den största orsaken är att vi använder färsk lax och att den laxolja du får är förhållandevis nypressad. Naturligtvis spelar det en viss roll att vi har ett lager med konstant låg temperatur där vi förvarar laxoljan. Den bästa platsen du kan förvara laxoljan på är i kylskåpet eller på en annan sval plats, skyddad från direkt solljus.